Gimån rivier

14 augustus 2025 - Bräcke, Zweden

Donderdag 14 augustus

Als we wakker worden is het nog steeds redelijk weer , wel is de temperatuur wat gezakt maar nog steeds aangenaam. We mogen van onze viskaart nog tot een uur vissen en daar willen we graag nog even gebruik van maken . Als we om  een uur stoppen hebben we nog niets gevangen, maar wel weer een mooie dag gehad in deze fantastische omgeving. We besluiten om na de lunch maar weer eens verder te trekken en zitten niet veel later weer in de camper onderweg naar onze nieuwe stekkie. We willen rustig terug rijden richting Ludvika, volgende week vrijdag is namelijk de overdracht van onze woning. Onderweg hierheen kunnen we vast nog een paar mooie stops maken en wat leuke dingen doen. We vinden op park4night een leuk plekje aan een rivier waar we kunnen vliegvissen . De weg er naar toe is nogal hobbelig, als we vervolgens het spoor overgaan, komen we weer bij een brug, deze kunnen we wel over en daarna is het plekje al. We staan nu aan de rivier Hoan en er moet hier ook een waterval in de buurt zijn aan het geluid van ruisend water te horen . We lopen het pad op waar het geluid vandaan komt en na een kleine kilometer lopen komen we bij een mooie waterval. Wat is Zweden toch mooi steeds weer komt dat gevoel weer naar boven dat wij straks in dit prachtige land wonen. Nu eerst maar even terug naar de camper want het wordt donker en het begint behoorlijk af te koelen. We kruipen lekker op tijd onder de wol om te gaan slapen.