Gimån rivier
15 augustus 2025 - Bräcke, Zweden
Vrijdag 15 augustus
In tegenstelling tot de voorgaande dagen is het nu niet echt warm. Geen korte broek aan dus , maar dat hoeft nu ook niet want we gaan vliegvissen. De waadpakken gaan aan en een trui en vest. De regen jassen nemen we ook mee vandaag want er is regen voorspeld. Het is nog geen tien minuten lopen naar de plek met de shelter en wat voor een plek. Niet alleen is er kookgerei en een vuurplaats er staat zelfs een sauna bij. Ook aan het hout is gedacht.
We proberen van alles op deze mooie plek vliegvissen, spinhengel, blinker niets werkt en we vangen geen enkele vis. Wel is het weer een ansichtkaart waar je zelf midden in staat, het is zo adembenemend mooi dat we de donkere wolken niet zagen aankomen. Helaas begint het te regenen en besluiten we om maar terug te gaan en te gaan lunchen. De regen duurt de gehele middag en we wachten tot de bui over is . Na het eten gaan we maar weer rijden. We vinden op park4night een mooie plek aan een meer, helaas leek het op de foto mooier als in het echt . Dan maar verder rijden en een plekje aan de rivier zoeken. Volgens park4night zitten er vier achter elkaar aan de rivier. Jammer genoeg waren ze allemaal bezet en Kor is er helemaal klaar mee. Voor het eerst staan we op niet zo’n chille plek, een grote winderige parkeerplaats vlak lang de weg. Toch slapen we hier goed en zien we morgen wel verder.